keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

GRAVITY


Ohjaaja: Alfonso Cuarón
Käsikirjoittaja: Alfonso Cuarón, Jonás Cuarón
Pääosissa: Sandra Bullock, George Clooney

Tarina:
Lääkintäupseeri tri Ryan Stone on ensimmäisellä avaruuslennollaan, kokeneen astronautti Matt Kowalskyn kanssa ihan rutiini lennolla, jossa kuiten sattuu onnettomuus ja jättäen heidät oman onnensa nojaan. Tästä alkaa todellinen selviytymistarina jossa heidän pitää käyttää kaikki tietonsa ja taitonsa selviytyäkseen hengissä takaisin.

Arvostelu
En oikein tiedä mistä tämän elokuvan arvostelun alottaisin, koska Gravity on yksi hienoimmista elokuvista jonka olen nähnyt pitkään aikaan, kaikki siinä toimii niin kuin pitää, mutta aloitetaan ohjaajasta. Alfonso Cuaron on saanut aikaiseksi todella mahtavan elokuvan niin visuaalisesti kuin tarinaltaan, kaikki palaset loksahtaa kohdalleen ja en voikkaan kuin onnitella Alfonsoa tästä elokuvasta.
Näyttelijät on myös mielestäni juuri oikeat tähän elokuvaan, Sandra Bullock on juuri nainen paikallaan tähän tarinaan ja voinkin sanoa että mielestäni paras Bullock elokuva, George Clooney hoitaa myös hommansa tässä elokuvassa joten näyttelijä puolelta ei valittamista minulta tällä kertaa löydy.
Tarinasta voin mainita että sitä on hyvin mietitty ja että se viekin mennessään koko elokuvan ajan, eikä kelloa tarvitse katsoa niinkuin joissain huonoissa elokuvissa.
Loppuun vielä pakko mainita että Gravity on visuaalisesti ja graafisesti todella näyttävä elokuva ja senkin takia voi tätä suositella muille.

5/5 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti