perjantai 14. maaliskuuta 2014

Last vegas



Ohjaus: Jon Turteltaub
Käsikirjoitus: Dan Fogelman
Pääosissa: Michael Douglas, Kevin Kline, Morgan Freeman, Robert De Niro, Mary Steenburgen

Tarina:
Kolme yli kuusikymppistä kaveria päättävät pitää polttarit Las Vegasissa, heidän viimeiselle lapsuuden ystävälleen joka on vielä sinkku.

Arvostelu:
Olin vanhempien luona käymässä pitkästä aikaa, ja heillä oli tämä elokuva, joten päätin että katsotaan nyt tämäkin tekele, että onko tästä mihinkään.
Itse arvosteluun siis, Tarina on mielestäni aika perus tuttu Las Vegas komedia, joita jo minusta riittää tarpeeksi ja siksi Tarina jäi vaisuksi ja tuntuikin jo jotenkin tutulta.
Näyttelijät ovat varmasti jo kaikilla leffojen ystäville tuttuja naamoja, Robert De Niro mielestäni ei säväytä tässä elokuvassa ollenkaan jo onkin jo täysin ennalta-arvattava heti elokuvan alusta eli tuttu ärisevä ja naamaa vääntelevä hahmo joka mielestäni on jo kyseiseltä näyttelijältä nähty liian monta kertaa elokuvissa. Morgan Freeman puolestaan tekee ihan perus suorituksen, rentona ja hauskana kaverina heidän porukassaan. Michael Douglasista hoitaa työnsä sulavasti esittäen Avioon menevää Billyä eikä minulla sen kummempaa sanottavaa hänestä olekkaan. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Kevin Kline on tämän elokuvan ns. hauskuuttaja ja hoitaakin hommansa ihan kohtuudella.
Lopuksi tässä voin sanoa että Last Vegas on ihan perus Las Vegas elokuva ja ei juuri säväytä mitenkään, jättäen katsojan melko kylmäksi vaikka vanhoja konkari näyttelijöitä elokuvassa onkin.

2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti