tiistai 11. maaliskuuta 2014

THOR THE DARK WORLD



          Ohjaajat:
Alan Taylor
          Käsikirjoittajat:
Christopher Markus, Christopher Yost, Don Payne, Stephen McFeely
          Pääosanäyttelijät:
Adewale Akinnuoye-Agbaje, Anthony Hopkins, Chris Hemsworth, Christopher Eccleston, Idris Elba, Kat Dennings, Natalie Portman, Ray Stevenson, Rene Russo, Stellan Skarsgård, Tom Hiddleston, Zachary Levi
  
Tarina:
Thor jatkaa seikkailujaan uudessa elokuvassa joka sijoittuu Avengers elokuvan jälkeisiin tapahtumiin. Thor on palauttanut rauhan yhdeksään maailmaan. Mutta se ei kestä kauan koska nurkan takana hiipii jo uusi tuntematon vihollinen joka on maailmankaikkeuttakin vanhempi. Niimpä Thorin on taas lähdettävä vaaralliselle matkalle jossa, panoksena on koko ihmiskunnan selviytyminen.

Arvostelu:
The Dark Worldin perusjuoni on melko yksinkertainen. Loki on korvattu pääpahiksen roolissa muinaispahis Malekithina, joka sotureineen rupeaa heti tekemään tuhojaan. Valitettavasti Malekith ei hahmona tarjoa kovinkaan paljoa ja jääkin suht keskinkertaiseksi pahikseksi aikaisempaa Lokia nähden. Juoni on aika yllätyksetön muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Näyttelijöistä voin sanoa että Lokin roolia vetävä Tom Hiddleston hoitaa tässäkin Thor elokuvassa homman kotiin parhaiten. Chris Hemsworth joka on Thorin roolissa taas vetää ihan perus suorituksen ilman mitään erikoisia mainintoja, pistäen porukkaa matalaksi ja huudellen välillä jotain. Natalie Portman jäi tässä elokuvassa minun mielestäni vähän taka-alalle mutta hyvin hänkin oman roolinsa hoitaa. Elokuvan parasta antia ovat minun mielestäni taistelu kohtaukset ja hienot erikoistehosteet. Loppuun voin sanoa että visuaalisesti kaunis tekele joka on jopa parempi kuin aikaisempi osa. Kannattaa katsoa.

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti