tiistai 11. maaliskuuta 2014

Vuoden 2014 elokuvia joiden julkaisu ajankohta lähestyy

Ajattelin tällä kertaa ilmoittaa muutaman lähiaikoina ensi-iltaan tulevan elokuvan jotka saattavat kiinnostaa.





Need For Speed



Need for speed perustuu kaikkien aikojen menestyneimpään pelisarjaan. Elokuva kertoo Tobey Marshallista joka pääsee vankilasta pois, oltuaan siellä lavastettuna. Marshallilla on kosto mielessään ja siksi osallistuukin maan halki ajettavaan kisaan. 
Elokuvasta voin jo heti sanoa että se on minun mieleen, koska pidän paljon auto elokuvista niiden toiminnan ja nopeuden takia. Myös haluan mielenkiinnolla nähdä miten Aaron Paul joka näyttelee Tobey Marshallia suoriutuu roolistaan, hänhän tuli ainakin minulle tutuksi Breaking bad nimisestä sarjasta jossa hän oli todella vakuuttava "narkkari"


Suomen julkaisupäivä 14.3.2014








Captain America: The Return Of The First Avenger

Chris Evans palaa Captain American rooliin jolla on vaikeuksia sopeutua uuten maailmaan ja hänen rooliinsa siinä. Tällä kertaa Captain America saa vastaansa uuden vihollisen menneisyydestä nimeltään Winter Soldier. Mukana nähdään myös Samuel L. Jackson Ja Scarlett Johansson jotka ovat tuttuja jo Aiemmista Marvel elokuvista.
Täytyyhän se tämäkin elokuva katsoa jo ihan senkin takia että olen katsonut kaikki tähän "maailmaan" liittyvät elokuva kuten Thor, Iron man, ja Avenger elokuvat jotka aina liittyvät jotenkin toisiinsa edes vähän.

Suomen julkaisupäivä 26.3.2014













NOAH


Noah näkee visioita maailmanlopun tulvasta ja alkaakin tekemään toimenpiteitä pelastaakseen perheensä.
Eli tarinahan on tuttu raamatun tarina, mutta asia ei minua sinänsä haittaa koska olen käsittänyt että tämä perustuu vain osittain alkuperäiseen tarinaan. Elokuvasta löytyy hyviä näyttelijöitä kuten Russell Crowe, Emma Watson ja Anthony Hopkins jo heidän takiaan tämän elokuvan aion katsoa.

Suomen julkaisupäivä 4.4.2014


 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti