maanantai 10. maaliskuuta 2014

NÄLKÄPELI VIHAN LIEKIT



Ohjaajat:
Francis Lawrence
Käsikirjoittajat:
Michael Arndt, Simon Beaufoy, Suzanne Collins
Pääosanäyttelijät:
Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Jeffrey Wright, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Lenny Kravitz, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman, Sam Claflin, Stanley Tucci, Woody Harrelson
Tarina:
Nälkäpeli - Vihan liekit on jatkoa sarjan ensimmäiselle menestys elokuvalle. Katniss Everdeen ja Peeta Mellark ovat juuri vasta selvinneet takaisin voittajina nälkäpelistä kotiin, jossa Katniss tapaa presidentin jolta hän saa kuulla että vanhojen nälkäpeli voittajien on kilpailtava toisiaan vastaan 75. nälkäpelin kunniaksi.

Arvostelu:
Aloitan kertomalla että kirjaa en ole lukenut joten siihen en voi tätä tekelettä verrata. Näyttelijä työstä sen verran että Jennifer Lawrence hoitaa mielestäni hommansa ihan hyvin ehkä jopa parhaiten, kun verrataan esimerkiksi hänen vasta näyttelijään Josh Hutchersoniin joka mielestäni jää aika vaisuksi tässä elokuvassa. Woody Harrelsonista sen verran mainitsen että hän tuo tähän elokuvaan tietynlaista sarkasmia ja hupia juopon roolillaan. Tarina mielestäni on aika samaa kauraa kun edellinenkin ja siksi ehkä hieman petyinkin asiaa kun hirveä hype ennen elokuvan tuloa oli. Visuaalisesti elokuva on kyllä hieno ja toteutuskin on onnistunut ihan hyvin muutamia asiota lukuunottamatta. Viimeisinä sanoina vielä mainitsen että jos elokuvan katsot niin varaudu siihen että paljon elokuva kliseitä löytyy, mutta kyllä tämä elokuvan kerran katsoo jos ei parempaakaan tekemistä ole.

2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti